Sor Lucía Caram Padilla, monja dominica contemplativa, activista cristiana que fomenta la solidaritat i la justícia social i lluita contra la pobresa i l’exclusió social. Elba Mansilla, periodista de formació, feminista per convicció i militant de l’autogestió des dels anys 90. I Rosa de Paz Sanjuan, mestra, educadora i pedagoga social. Les tres protagonitzaran avui una taula rodona dins la Travessa cap al 2022 i el 7è cicle Ignàgora sobre Societat, noves formes de solidaritat i d’acció ciutadana.

En aquesta ocasió, l’acte, que tindrà lloc a les 7 de la tarda a la sala d’actes d’UManresa-FUB (a l’avinguda Universitària, número 4-6), també es podrà seguir en línia en directe a través de l’Instagram live de Manresa 2022. Alhora, comptarà amb servei d’interpretació en llengua de signes gràcies a la col·laboració entre Ajuntament de Manresa i CASMACS (Casal del Sord de Manresa i Comarques). Per participar-hi cal fer la inscripció a la pàgina web de www.travessa2022.cat

Travessa cap al 2022 és organitzat per l’Associació Inspiració 2022 amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa, Manresa 2022 i UManresa-FUB i proposa un any de reflexió ciutadana amb una sèrie d’actes i xerrades, oberts a tots els públics i entitats.