El Rotary Club de Manresa-Bages organitza un sopar-debat de sensibilització sobre el medi ambient que tindrà com a temes centrals la prevenció dels incendis forestals al territori i els efectes el canvi climàtic en aquest àmbit. El col·loqui, que se celebrarà aquest dijous, 21 d’octubre, comptarà amb la participació d’Oriol Tarragó i Santi Montsech, president i vicepresident respectivament de la federació d’ADF Bages-Moianès, així com de Santi Lleonard, cap de Bombers de la Regió Central, i de Ramon Vidal, cap del parc de Bombers de Manresa.

 Per una banda, Oriol Tarragó parlarà de Què són les ADF? Inicis, trajectòria d’aquests 20 anys. Present i futur i, Santi Montsech, sobre el Projecte: Ampliació de càmeres de vigilància del territori bagenc. Santi Lleonard abordarà la Problemàtica actual del medi rural de despoblació i vincle amb la tipologia dels incendis i gestió dels boscos i, Ramon Vidal, exposarà l’Estructura i operativa de l’activació davant d’un incendi forestal.

 Aquesta jornada se celebrarà al restaurant Bages 964 de l’Oller del Mas a 2/4 de 8 de la tarda. Està oberta a tothom prèvia reserva al correu info@rotarymanresabages.org