L’Ajuntament de Manresa realitzarà «totes les denúncies» que li arribin, tant telemàticament com presencialment, per incompliment de la normativa de la Llei de Regulació de Preus de Lloguer.

Aquest acord es va prendre en el ple municipal de dijous a proposta del grup municipal de Fem Manresa i va ser aprovat amb els 19 vots dels regidors de Fem, Esquerra i Junts, l’oposició de Ciutadans i l’abstenció del PSC.

La moció aprovada també compromet l’Ajuntament a fer difusió del canal obert per part de l’Ajuntament per rebre les denúncies dels ciutadans. La difusió es farà a través dels mitjans propis de l’Ajuntament, i també a través de cartellera als equipaments municipals, i es recomanarà a immobiliàries, administradors de finques, la Cambra de la Propietat i portals de lloguer que també tinguin la informació del canal de denúncia penjada a la vista als seus locals, aparadors i pàgina web.

A més, l’Ajuntament recordarà a immobiliàries, administradors de finques, la Cambra de la Propietat i portals de lloguer les seves obligacions com a arrendadors en relació amb la Llei de regulació del lloguer.