Demà, a 2/4 de 8 de la tarda a la sala d’actes del Casal de l’Església de Manresa, Justícia i Pau, conjuntament amb l’associació Araguaia del bisbe Pere Casaldàliga, Càritas, el Consell Municipal de Solidaritat i l’associació Josep Maria Cunill i Solà (de la botiga de comerç just de Manresa), presentaran l’Agenda Llatinoamericana Mundial d’enguany.

La conferència principal anirà a càrrec de la religiosa teresiana i impulsora de l’Hospital de Campanya de l’Església de Santa Anna de Barcelona, Victòria Molins.

Molins va rebre la Creu de Sant Jordi de la Generalitat l’any 2016 per la seva tasca social, solidària i espiritual en benefici de les persones més desfavorides de Barcelona. El seu compromís amb les persones més vulnerables també es va veure reconegut amb el títol doctora honoris causa per la Universitat Ramon Llull l’any 2015.

L’Agenda Llatinoamericana Mundial 2022 la presentarà el membre de Justícia i Pau de Girona, Jordi Planas, que va rebre el Premi Casaldàliga en el marc de l’edició del 2009 del Clam - Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya.

També comptarà amb el testimoniatge de Càritas Manresa, que explicarà la feina solidària i social que estan realitzant