El Cau de l'Ateneu, el restaurant manresà regentat per Xaro López i Jacint Soler, ha aconseguit una menció especial a la Guia Michelin d'Espanya i Portugal 2022. El portal web de la guia gastronòmica dedica una pàgina als fogons del local manresà, que cataloga de "cuina tradicional actualitzada, de cura de producte i detallades presentacions".

El Plat Estrella (E1): El Cau de l'Ateneu i el seu xai feliç a la Wellington

El Plat Estrella (E1): El Cau de l'Ateneu i el seu xai feliç a la Wellington Marc Morera

Un total d'11 restaurants amb tres estrelles i 40 amb dues

En total, la selecció del 2022 de la guia vermella inclou 1.362 restaurants a Espanya, Portugal i Andorra, entre els quals hi ha 11 establiments amb tres estrelles, 40 amb dues, 211 amb una i 284 Bib Gourmand. Entre els premiats es troba Atempo, el nou restaurant a Barcelona del xef manresà Jordi Cruz.