El Pessebre Vivent del Pont Llarg de Manresa, que organitza la Parròquia de la Mare de Déu de l'Esperança, s'ha suspès. El recorregut per escenes del pessebre vivent clàssic situades a les eres de les primeres cases de pagès del regadiu del Poal, sota l'aqüeducte del Pont Llarg, no es podrà fer per segon any consecutiu, tal com han confirmat els seus responsables a aquest diari. La cancel·lació també ha estat anunciada al portal de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya. La representació estava prevista aquest diumenge, dia 26 de desembre, per Sant Esteve, de les 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre, amb l'inici al camí de Joncadella, situat al final de l'avinguda Universitària.

Gentada en una representació del pessebre que any rere any ha anat guanyant públic Arxiu/Jordi Biel

Els Pastorets dels Carlins es mantenen

Es mantenen en cartell els Pastorets dels Carlins, que tindran lloc a Manresa els dies 26 de desembre i 1, 2, 6 i 9 de gener. Tal com ha explicat a aquest diari Josep Maria Soler, president de la Fundació Privada Cultura i Teatre Manresa, responsable del muntatge, abans que arribessin les noves restriccions, "ja havíem pres totes les precaucions" basant-se en el pla sectorial de cultura de la Generalitat per fer front a la covid, al qual "hem afegit alguna mesura més", al marge de la limitació obligada de l'aforament d'un 70%, pendent de l'aprovació del TSJC.

La venda d'entrades a través de la web de la Sala Els Carlins va començar el dia 1 de desembre i ja s'han fet reserves, informa Soler. Les representacions es faran a la Sala Els Carlins, al carrer de la Sabateria, 3, a les 6 de la tarda, i el diumenge 2 de gener, també a 2/4 de 12 del migdia. L'entrada costa 12 euros.

Representació dels Pastorets dels Carlins Arxiu/Mireia Arso