Cent setanta persones usuàries de la Fundació del Convent de Santa Clara, de Manresa, van rebre un panettone de Nadal del premiat pastisser Oriol Balaguer, que ha estat guanyador del concurs a nivell estatal d’elaboració artesana d’aquest dolç.

L’empresa Compass Group és qui hi ha darrera de la donació. L’acció realitzada a Manresa precedeix els següents lliuraments de panettones solidaris que tindran lloc durant els propers dies a les ciutats de València, Madrid i Bilbao.

Per part de la Fundació del Convent de Santa Clara, sor Lucía Caram va afirmar que «en aquestes dates tan assenyalades iniciatives com aquesta són imprescindibles perquè totes les famílies de Manresa puguin tenir la seva alimentació garantida».

Per part de Compass Group Espanya, Marc González, director de màrqueting i comunicació, i Sònia Arenas, coordinadora de projectes educatius, van fer el lliurament dels panettones juntament amb els voluntaris del Convent de Santa Clara.

Sònia Arenas va assegurar que «el nostre compromís amb una alimentació social i sostenible ens obre aquest camí per conscienciar tota la nostra comunitat i estar a prop dels més vulnerable».

El projecte Grow Food Banks es va iniciar el juliol de l’any 2020 i des d’aleshores ha aconseguit 71.842 quilos d’aliments que s’han fet a mans de persones que els necessitaven.