Els treballs de millora del camí que enllaça el carrer Montalegre amb l’escola Puigberenguer, han finalitzat. Es tracta d’una actuació molt reivindicada per les famílies dels alumnes del centre escolar.

Els treballs han consistit en la consolidació d’una esplanada de 120 metres de llarg i 2 metres d’amplada que estava en mal estat. S’hi ha aportat material granular i s’ha format una cuneta a un dels costats del camí per tal de recollir les aigües pluvials. L’obra ha costat poc més de 5.300 euros.

Es tracta d’una iniciativa de conjunta entre la regidoria de Ciutat Verda i la de Qualitat Urbana, Via Pública i Ciutat Intel·ligent. Els regidors responsables d’aquestes dues àrees, Pol Huguet i Josep Gili, van fer una passejada per comprovar el resultat de la intervenció. Els van acompanyar representants dels professors i de l’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’escola Puigberenguer.

La directora del centre, Alba Serra, va manifestar la seva satisfacció per la millora d’un camí «que estava molt deterioritat i que a partir d’ara utilitzarem». El representant de la Comissio de Mobilitat de l’AFA, Ricard Galvan, va assegurar que l’obra beneficiarà no tan sols a l’escola sinó a tothom.