Manresa Turisme ha programat pel diumenge 27 de març, a les 11:30 h, la primera sessió d’enguany de l’experiència de benestar “Camí Ignasià Conscient”, que es va presentar l’any passat dins el marc de les Festes de Sant Ignasi 2021. Es tracta d’una proposta vinculada als últims quilòmetres del Camí Ignasià. Consisteix en una activitat de connexió amb un mateix a través de la respiració i el ‘mindfulness’, seguida d’una breu caminada pel bosc de l’Oller, a càrrec d’Ester Bach. L’experiència acaba amb un tast de vins de l’Oller del Mas, que forma part de la DO Pla de Bages. El tast també es realitza posant atenció als cinc sentits.

La proposta forma part del catàleg d’experiències de benestar de Manresa Turisme. Té un cost de 20 euros per persona i es limita a 25 places a causa de les característiques de l’activitat. A banda d’aquestes dates programades, es pot reservar per grups, amb concertació prèvia a l’Oficina de Turisme.

Arran la bona acollida que va tenir a la primera edició de l’any passat, enguany es programaran diverses sessions, que s’aniran anunciant a través de les xarxes socials de Manresa Turisme i que es podran comprar a través de la pàgina web.

A més a més d’aquest producte, a partir del proper cap de setmana del 19 i el 20 de març es podrà adquirir l’experiència “Manresa Endins”, una ruta d’autoconeixement a través dels recursos turístics de Manresa vinculada als valors espirituals contemporanis. Aquesta proposta estarà sempre disponible a l’Oficina de Turisme, a un preu de 12 euros, però si es compra fins al 20 de març, té un preu promocional de 5 euros.