La conferència de Dolors Bassa que s’havia de celebrar demà al Centre Cultural el Casino dins el cicle Pessics de Saviesa ha quedat posposada fins a nova data per malaltia de la mestra i psicopedagoga, activista sindical i exconsellera de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.

Així, el cicle de xerrades d’aquesta edició conjunta de Pessics de Saviesa i Pessics de Vida arrencarà dimecres de la setmana vinent, 23 de març, amb l’entrevista del periodista Francesc Serrat a la monja contemplativa Sor Lucia Caram. El dijous 24 de març serà el torn del catedràtic d’antropologia religiosa Manuel Delgado, que impartirà la conferència La política com a opi de poble. L’esquerra i el nou puritanisme.

El 31 de març, la convidada del cicle serà  Manuela Carmena, jurista, jutgessa cofundadora de jutges per a la Democràcia i exalcaldessa de Madrid que reflexionarà sobre la democràcia.

Reserva d’entrades

L'aforament és limitat i es poden aconseguir les entrades de manera telemàtica, a la web del Teatre Kursaal, o presencial a les seves taquilles. També es podran seguir tots els actes en directe per streaming al canal de youtube de Manresa Cultura.