L’Oficina Jove del Bages ha programat per a aquesta primavera quatre tallers i xerrades sobre mobilitat internacional i treball. El format de les activitats serà en línia, principalment a través de directes a Instagram, mitjançant el compte de @manresajove_ojb. Les activitats estan obertes a totes les persones joves de la comarca.

El primer directe online per Instagram es farà el proper dijous 28 d’abril, a les 17.30h, amb una xerrada sobre estudiar a l’estranger. S’explicaran els cicles formatius que es poden estudiar a altres països, intercanvis de formació professional, beques, convalidacions d’estudis secundaris, batxibac, batxillerat internacional.

El dijous següent, 5 de maig, a les 17.30h, es farà un segon directe per Instagram, en aquest cas sobre estudiar a l’estranger. D’altra banda, el dijous 2 de juny, a les 18h, s’ha programat la primera activitat relacionada amb el treball. Tractarà el tema dels drets i deures de les persones treballadores i també es podrà seguir en directe pel canal d’Instagram de @manresajove_ojb.

Finalment, el dijous 9 de juny, a les 18h, s’organitza un taller sobre com preparar una entrevista de feina. L’acte serà en línia, a través de Zoom, i, en aquest cas, cal inscripció prèvia a través del portal manresajove.cat. En el taller s’explicaran les conductes correctes i incorrectes en clau de competències en una entrevista de feina; s’identificaran els diferents tipus d’entrevista i d’entrevistador.