«El repte de la UManresa. Equivocar-se té premi: aprendre». Aquest és el missatge que apareix al joc actiu que proposa la Fundació Universitària del Bages (FUB-UManresa) amb l’objectiu de mostrar les instal·lacions de la universitat a futurs possibles estudiants d’una manera lúdica. També explica la metodologia docent. El joc planteja resoldre 10 reptes en poc més de 10 minuts. Es pot accedir a la game movie a través de la pàgina web de la Fundació Universitària.

L’actriu manresana Gina Gonfaus és qui fa de guia en un recorregut pels diversos edificis universitaris del campus Manresa de la UVic-UCC. Al llarg del joc planteja diferents reptes i enigmes que cal resoldre. Tots tenen respostes en les imatges i les accions que van apareixent al vídeo.

Amb aquest projecte la FUB-UManresa pretén donar valor als espais oberts del campus, els seus equipaments tecnològics i edificis com la Clínica Universitària, el Centre d’Innovació en Simulació, el LAB 0_6 i les instal·lacions de la FUB3, en un pavelló modernista de l’antic escorxador que es va restaurar. Al mateix temps Gonfaus també explica la metodologia d’ensenyament, on té un pes important la simulació, i els serveis que s’hi presten.