Regió7

Regió7

Imagina't fa una cercavila amb aires menorquins al centre de Manresa

Unes 200 persones han presenciat un dels espectacles principals de la celebració del 45è aniversari de l'associació

6

Imagina't fa una cercavila amb aires menorquins al centre de Manresa Gemma Camps

Imagina't Xarxa Manresa, l'associació que programa espectacles familiars a la capital del Bages, celebra 45 anys i ho fa amb una jornada plena d'activitats. Poc abans de les 12 h, unes 200 persones s'han aplegat al centre de Manresa per veure un dels actes principals d'aquest dissabte, la cercavila dels Cavalls de Menorca. Es tracta d’un espectacle de carrer que recrea la festa tradicional menorquina, recuperada des d’un vessant lúdic i artístic.

Imagina't fa una cercavila amb aires menorquins al centre de Manresa

Imagina't fa una cercavila amb aires menorquins al centre de Manresa Redacció

Com si fossin cavalls reals, els actors s'han apropat al públic que els observava, convertint la rua en un espectacle interactiu. La cercavila ha començat a Crist Rei i ha passat pel Passeig de Pere III, la Muralla de Sant Domènec, la plaça d’Europa i el carrer de Puigterrà de Dalt, fins arribar a l'Anònima.

En el marc de l'aniversari de l'entitat i amb la idea d'aconseguir una jornada semblant a una petita festa major, l’edifici de l'Anònima esdevé el centre neuràlgic de totes les activitats. Des de les 10 del matí fins a les 8 de la tarda, al recinte hi ha programades activitats per a tota la família. Durant les primeres hores del dia, els assistents ja han pogut gaudir d'espectacles com "Ludus", Clara Gavaldà i Sgratta, batucades i jocs en família.

Tabalons de Xàldiga a l'Anònima durant la festa del 45è aniversari Àlex Guerrero

El programa d'activitats que inclou propostes per a totes les edats i té la col·laboració d'altres les entitats: Xàldiga, Esclat, La Crica, CAE, Geganters de Manresa, Meandre, Colla Castellera els Tirallongues i Agrupació Cultural del Bages.

Compartir l'article

stats