Regió7

Regió7

El Papa agraeix a la fundació que dirigeix sor Lucía la seva tasca humanitària a Ucraïna

El Sant Pare envia un vídeo a la monja argentina on posa en relleu la tasca a favor dels més vulnerables

El Sant Pare al vídeo ARXIU PARTICULAR

«Als voluntaris de CaixaBank i a la fundació Santa Clara els vull fer arribar el meu agraïment per tot el que estan fent per la gent d’Ucraïna, pels exiliats i pels nens. Gràcies de tot cor. Estan donant testimoni d’una alta humanitat. Gràcies de tot cor».

Aquest és el missatge que ha fet arribar el Sant Pare a sor Lucía Caram, directora de la Fundació del Convent de Santa Clara, que, amb l’Associació de Voluntaris de CaixaBank, treballen des de fa setmanes per portar material humanitari a Ucraïna i facilitar el trasllat de persones que fugen de la guerra fins a Catalunya i Espanya.

El Papa els ha enviat el seu agraïment en un vídeo de mig minut de durada. Entre el pontífex i la monja dominica hi ha una forta amistat des de fa temps. Ambdós són argentins i a tots dos els mou la ferma convicció i voluntat de servei als més vulnerables.

Caram preveu tornar d’aquí a un parell de setmanes a Ucraïna amb 30 ambulàncies. La setmana passada va iniciar la campanya per aconseguir-les. Es pot ajudar aportant diners al compte ES43 2100 3093 0722 0031 6970.

Compartir l'article

stats