Regió7

Regió7

El projecte Fàbrica Nova comença a unir la UPC amb el món empresarial

La Politècnica aplega una quarantena de representants d’empreses de la Catalunya Central

Un moment de la taula rodona celebrada a la Fàbrica Nova UPC MANRESA

En el marc del 5è Fòrum Universitat-Empresa organitzat per la UPC Manresa (Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa), la Fàbrica Nova va ser l’escenari d’una trobada entre la universitat i el món empresarial amb la presència d’una quarantena de representants d’empreses i d’institucionals empresarials de la Catalunya Central.

L’acte va tenir lloc a la Fàbrica Nova com a nou espai obert a la ciutat, a la comunitat universitària i a les empreses, que és l’objectiu del projecte que hi desenvoluparan la UPC i l’Ajuntament després que aquest adquirís el que queda del complex fabril.

Després de la benvinguda de Teresa Clotet, directora dels serveis territorials del Departament d’Empresa i Treball a la Catalunya Central, es va fer la taula rodona Apropar-se a la UPC. Experiències i instruments. Moderada per Climent Molins, vicerector de Transferència, Innovació i Emprenedoria de la UPC, hi van participar Sílvia Gratacós, presidenta de la Cambra de Comerç de Manresa; Cristina Puig, directora General de RRHH, Seguretat, Salut i Medi Ambient de Denso-Barcelona; Gabriel Prat, CEO de Selba i Albert Giralt, director general d’Avinent. Va tancar l’acte l’alcalde Marc Aloy i alguns assistents van fer una visita guiada.

Compartir l'article

stats