Després que la setmana passada no hi hagués cap mort als hospitals de Manresa a causa de la covid, coincidència que feia més de sis mesos que no es produïa, les darreres dades han informat de noves morts a la capital del Bages a causa de la pandèmia. Han estat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa, amb tres defuncions, que fan augmentar la xifra de morts per la covid en aquest hospital fins a 424 i el total als hospitals de la ciutat, afegint-hi les morts a l'Hospital de Sant Andreu, a 600. Per altra banda, a Sant Joan de Déu han baixat les persones ingressades per la covid de les 20 de la setmana passada a 17. Quant a les altes, s'ha arribat a la xifra acumulada de 3.713 persones, que són 17 més que les acumulades la setmana passada.

En el cas de l'Hospital de Sant Andreu de Manresa, a data d'avui, té 25 persones ingressades a la Unitat d'Aïllament per Covid-19. La setmana passada hi havia 9 persones ingressades a l'esmentada unitat, de les quals 8 han estat donades d'alta. A la que hi ha quedat s'hi han de sumar 24 nous ingressos. No hi ha hagut cap mort a causa de la malaltia.

Les dades acumulades a la unitat d'aïllament des del 16 de novembre de l'any passat, que és quan es va tornar a obrir, són les següents:

  • Xifra acumulada d’ingressos: 229
  • Xifra acumulada d’altes: 159
  • Xifra acumulada de defuncions: 42