La 23a edició de la revetlla infantil sense petards tornarà al seu espai habitual, la plaça Major, després de dos anys amb canvis a causa de la covid -el 2020 no es va celebrar i l’any passat es va fer al pati de l’Anònima amb diverses restriccions sanitàries-.

Organitzat per l’Ajuntament de Manresa i l’Associació espectacles infantil i juvenil Imagina't, la revetlla infantil sense petards se celebrarà a les 20 h i estarà animada per la companyia “La Tresca i la Verdesca” que faran gaudir a xics i grans amb “ZUM”.

Es tracta d’un espectacle musical participatiu amb cançons i danses. Els tres membres del grup, vestits d’abelles, canten i toquen en directe un ampli ventall d’instruments. L’acció passa fora de l’escenari, de manera que es fa protagonista la gent que assisteix a l’espectacle mitjançant la participació a través de la música.

La regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Manresa, Anna Crespo Obiols; els representants de l’associació Imagina’t, Joan Vilà Ascón i Josefina González Valls, han presentat aquesta setmana el cartell de l’edició d’enguany i han animat les famílies a participar-hi.