La Residència d'avis del barri manresà de la Sagrada Família, un equipament nascut per l'impuls dels mateixos veïns del barri, ha celebrat el seu 34è aniversari.

Es va programar un concert i també un sopar a la fresca. Però abans la potència del tenor José Alberto Aznar no deixés clavats els assistents a la cadira, hi van haver els parlaments de Rossend Coll com a president, Yesmine Regués com a directora i l'alcalde de la ciutat, Marc Aloy.

En Rossend Coll, amb el pinzell gruixut es va adreçar tots els assistents amb agraïment però, també, va qüestionar sense embuts que «les residències encara som la pobra de la galleda, i només rebem atenció o ajuts... si en queda».

La denúncia dels serveis a la vellesa entesos com un negoci va ser una altra denúncia i també les diferències salarials en els convenis i en el finançament de centres amb voluntat pública com el nostre. «Recollim allò que sembrem», va sentenciar. Sobretot perquè tots volem arribar a vells...

Després, el tenor Aznar es capbussà en el seu repertori des de la seva Granada fins a la Rosor o algunes cançons d'en Serrat o Nino Bravo. En acabar van fruir d'un sopar a base de mongetes, escalivada i botifarra.