La colla castellera dels Tirallongues de Manresa va actuar diumenge a la plaça del Rei de Barcelona juntament amb els castellers de la Jove de Barcelona i els Xicots de Vilafranca amb motiu de la Diada d'estiu de la Jove de Barcelona. Els manresans van descarregar per segona vegada aquesta temporada el pilar de 5 i continuen fent rotació d'estructures i de castellers nous per a propers objectius.

Van iniciar la seva actuació amb un pilar de 4 d'entrada. A primera ronda de castells van executar un 3 de 6 amb agulla, a segona ronda un 4 de 6, un 3 de 6 a tercera i van finalitzar amb un pilar de 5 i un pilar de 4 de sortida.

Per part de la colla local la Jove de Barcelona, va descarregar 2 pilars de 4 d'inici, un 3 de 7 a primera ronda, un 4 de 7 amb agulla, un 4 de 7, un pilar de 5 i es va acomiadar de la seva diada amb dos pilars de 4.

Els Xicots de Vilafranca van mostrar un pilar de 4 d'entrada, un 4 de 7, un 4 de 6 amb agulla, un intent del 3 de 6 amb agulla i, per últim, 2 pilars de 4.

Els bagencs ja preparen la propera diada, que tindrà lloc en el marc de la Festa Major d'Esparreguera, el dissabte 9 de juliol, a les 6 de la tarda, a la plaça de la Constitució, juntament amb les colles castelleres d'Esparreguera i els Capgrossos de Mataró.