La campanya solidària amb Ucraïna que porten a terme la Fundació del Convent de Santa Clara i l’Associació de Voluntaris de CaixaBank no s’atura. També forma part de la iniciativa l’Associació Mensajeros de la Paz. 

Avui, tal com ha explicat sor Lucía Caram, han entrat a Ucraïna amb 22 ambulàncies més, després d’un dia i mig viatjant per carretera. Amb els vehicles d’emergències d’aquest darrer comboi -el novè de Caram- ja seran 52 els que han portat al país en guerra per traslladar ferits als hospitals, atès que es fan malbé de seguida i, per tant, cal renovar-los tot sovint. També hi porten material sanitari. Demana no relaxar-se a l’hora de fer-hi arribar ajuda

La monja argentina i manresana, que viu al convent de Santa Clara, a on han anat arribant i sortint els vehicles en els diferents corredors humanitaris que s’han organitzat, fa saber que a final de mes, els dies 27 i 28 de juliol, tenen la intenció de tornar-hi amb una vintena més d’ambulàncies. Precisament per això continua la campanya de captació de recursos. La crida també passa per aconseguir vehicles pickup i 4x4. «És urgent i greu. Ens demanen i ens supliquen tot terrenys i pickup per treure ferits i cadàvers del camp de batalla», explica. 

Les donacions es poden fer via bizum, al número 05122

Regió7 ja va informar en el seu dia que la crida de Caram havia aconseguit aplegar 69 ambulàncies. Són les que hi han anat portant en diferents viatges.

Crida a  col·laborar amb la campanya per portar ambulàncies a Ucraïna

Crida a col·laborar amb la campanya per portar ambulàncies a Ucraïna Gemma Camps