L’actuació d’Aigües de Manresa per renovar la xarxa d’aigua potable va començar el passat 25 de juliol i està previst que les obres durin tres mesos. Els treballs afectaran el primer tram de la carretera de Cardona, del número 1 al 51.

Les obres ocupen un dels dos carrils de circulació de la carretera de Cardona, entre el carrer del Bruc i la muralla Sant Domènec, en direcció a la muralla. S’ha modificat la regulació semafòrica de les cruïlles de carretera de Cardona amb carrer Era Esquerra i la de carretera Cardona amb Muralla Sant Domènec per adaptar-la a l’ocupació dels carrils de circulació. A més l’estacionament entre el carrer del Bruc i el carrer Magnet ha quedat prohibit.

Treballs en horari nocturn

Avui és l’últim dia dels treballs d’asfaltatge en horari nocturn. Al carrer d’Àlvar Aalto, tram des del carrer Pablo Picasso a la rotonda Països Catalans, es desviaran els vehicles que circulin en direcció sortida de la ciutat pel carrer Mercè Rodoreda. A la rotonda Països Catalans els treballs afectaran els carrils interiors, el trànsit es mantindrà per l’exterior. A la carretera del Pont de Vilomara BV-1225, cruïlla amb el carrer Narcís Muntoriol, el trànsit es desviarà per l’interior del polígon de Bufalvent.