UManresa, la Unió Consorci Formació i l’Instituto Tecnológico de Monterrey, de Mèxic, han creat el Consorci Internacional per a la Salut i el Benestar per tal de treballar conjuntament en accions de formació en salut.

El consorci internacional gestionarà programes de formació contínua, postgraus i consultories especialitzades.

El conveni l’han signat Valentí Martínez Espinosa, director general de FUB-UManresa; Òscar Dalmau Ibáñez, director general de la Unió Consorci Formació; Jorge Blando Martínez, vicerector d’Educació Contínua del Tec de Monterrey; Jorge Eugenio Valdez García, degà de l’Escola de Medicina i Ciències de la Salut, i en representació de Jorge Azpiri López, director de Desenvolupament en TecSalud, hi va assistir Lydia Magdalena Garza Torres, gerent de Projectes Estratègics, aquests tres darrers, autoritats del Tecnológico de Monterrey.

Valentí Martínez va assenyalar que la unió entre les universitats i institucions del sector salut és un element clau perquè combina l’àmbit teòric amb el pràctic. «Estem contents amb l’oportunitat de compartir coneixement, allò en el que ens hem especialitzat en els darrers anys i sabem fer bé» va assenyalar Martínez.

Tant el Campus Manresa de la UVic-UCC com el Tec de Monterrey són universitats privades amb una bona posició en el rànquing de Times Higher Education