No cada dia ve Shakira a Manresa per gravar un videoclip. Però ha passat. Dissabte i fins passades les 6 de la matinada de diumenge, el centre de Manresa es va omplir de curiosos per saludar la cantant colombiana que va rodar el seu últim treball amb el cantant portoriqueny Ozuna.

Més enllà de la detenció d’un suposat paparazzi colombià per saltar-se el perímetre de seguretat, va ser una nit en què els dos artistes van poder fer la seva feina amb normalitat. Això sí, envoltats de mesures de seguretat i vigilats en tot moment per assistents i guardaespatlles. Els cantants es van mostrar afables i van saludar la gent. Els qui van tenir més sort es van poder fer una foto amb ells.

Shakira va aparèixer per sorpresa dissabte a la tarda al carrer Roger de Flor de Manresa per filmar a l’interior del supermercat Llobet (veure Regió7 d’ahir diumenge). De seguida que va córrer la notícia el carrer del barri de la Sagrada Família es va col·lapsar i es va tallar el trànsit. Fins a l’establiment s’hi va desplaçar l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, que va saludar a l’artista. Aquesta li va agrair l’hospitalitat.

Ja cap el tard, tot l’equip es va desplaçar al centre, on hi va fer cap una riuada de gent. L’entorn de la Muralla del Carme, la de Sant Domènec, el carrer Jaume I i un tram de la carretera de Cardona es van tallar al trànsit. Shakira va anar directament del Roger de Flor a l’Espai 1522, que es va habilitar com a punt de descans mentre a l’exterior es preparava el rodatge. L’equip també va ocupar el Conservatori.

Ozuna a la gravació del nou videoclip de Shakira a Manresa

Ozuna a la gravació del nou videoclip de Shakira a Manresa Oscar Corral

Mentrestant, a l’exterior s’hi podia veure l’ambientació. Hi havia vehicles com si fossin taxis de Nova York, també de la policia i autobusos d’època. El carrer es va regar amb l’ajuda d’un gran camió cuba per simular que havia plogut. Fora del perímetre de seguretat, els mòbils de la gent treien fum per captar totes les escenes i, sobretot, els moments que apareixia Shakira o bé Ozuna.