Manresa es prepara per viure divendres 30 de setembre una nova edició de les Festes de Sant Miquel amb fira-mercat, espectacle infantil, tallers i música, organitzades per l'Associació de Comerciants de Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel i Voltants.

S'aprofitarà per celebrar els actes ajornats de les Festes de Sant Ignasi, del dia 29 de juliol a la tarda, a conseqüència de la pluja.

Divendres, de 9 del matí a 2/4 de 9 del vespre, a la plaça Europa, el carrer Sant Miquel i la Plana de l'Om es durà a terme la quinzena fira-mercat del comerç de proximitat, artesania, brocanters, complements i roba, amb descomptes especials.

A les 6 de la tarda, a la plaça del Carme, espectacle infantil L'Hora del Conte, a càrrec de Clara Gavaldà i, en acabar, coca i xocolata.

De les 6 a 2/4 de 8 de la tarda, a la plaça Europa, taller de percussió participativa, amb Fun Dan Monday's, de Dan Arisa. És una activitat gratuïta amb places limitades per a la qual cal inscripció prèvia a sobrerroca.cial@gmail.com. De 2/4 de 7 a 2/4 de 8 de la tarda actuarà Biel Comas, i de 2/4 de 8 a 2/4 de 9, a la plaça Europa, concert amb Fun Dan Monday's.