En motiu de les Festes de Tardor de l’Associació de Veïns de la Carretera Santpedor, i engrescats per l'èxit de la primera edició, l'abril passat, que va aplegar 41 parades, el Pla de Desenvolupament Comunitari de la Federació d'Associacions de Veïns de Manresa i l'entitat veïnal organitzen la segona edició del mercat de segona mà Ualapop al Carrer, on pot participar tothom qui vulgui. La cita serà el dissabte 15 d'octubre al carrer de Guifré el Pilós, darrere l’Ateneu les Bases.

La intenció és que els veïns i veïnes del barri i de la ciutat en general puguin donar una segona vida als objectes, a la roba, a llibres… que ja no necessitin. L’objectiu principal és el de conscienciar sobre els residus que generem mitjançant la reutilització i el reciclatge d’objectes que tenim en desús.

Aquesta vegada, s’ha volgut donar espai a les entitats del barri que col·laboren amb l’associació i el pla comunitari en la realització de projectes comunitaris.

Qui vulgui participar en aquest mercat de segona mà només cal que es posi en contacte amb l’associació de veïns (Cra. Santpedor, 188-192, baixos) o trucar al 93 877 02 21 per inscriure-s'hi.