El videoclip de Shakira ha fet que Manresa faci la volta al món. La capital del Bages ha fet acte de presència als Estats Units, on la gravació manresana ha estat projectada a les pantalles gegants de Nova York i Los Angeles. La cantant colombiana va agrair ahir la difusió i projecció del clip del seu nou senzill en múltiples pantalles de les principals ciutats nord-americanes.

Per què va escollir Shakira Manresa pel seu nou videoclip?

Un altre dels motius pels quals la Manresa de Shakira s'ha fet popular en els darrers dies és per la fama de ser "la ciutat més infidel" de l'Estat .Segons el portal de cites Ashley Madison, la capital del Bages és la ciutat més infidel d'Espanya i, mitjans internacionals consideren que l'elecció és un dard enverinat de la cantant cap a la seva exparella, el futbolista Gerard Piqué.

Diversos mitjans internacionals, com els canals de televisió Univisión (Estats Units), Las Estrellas TV (Mèxic), el diari El Colombiano (Colòmbia) o Imagen TV (Mèxic) recullen les paraules del paparazzi Jordi Martínez. Concretament, el fotògraf va assegurar que el videoclip de Shakira va rodar-se a Manresa perquè "és la ciutat en què es van cometre més infidelitats el 2021", apunta Univisión.

Aquestes declaracions es fonamenten en un rànquing que elabora anualment la web de cites per a persones amb parella Ashley Madison. En el rànquing del 2020 va aparèixer en el 19è lloc de ciutats més infidels de la península (tot i el confinament) i el 2021 va escalar fins a la primera posició, un tron que enguany manté.

Imagen TV, dies després del rodatge, va desplaçar-se a la capital del Bages i va preguntar a alguns manresans sobre el resultat de la llista de ciutats infidels de l'Estat. La periodista enviada, a més a més, va gravar unes imatges de l'interior del Llobet del carrer Roger de Flor durant un dia laborable, en què mostra l'indret on va rodar-se el videoclip. És aquest canal qui assegura que la cantant "va iniciar les gestions per rodar el videoclip a la capital del Bages" quan va conèixer el resultat del rànquing d'Ashley Madison i la notícia va saltar a la premsa.

50 milions de reproduccions

Shakira va rodar el videoclip de Monotonía a principis de setembre a la capital del Bages. El passat 20 d'octubre la colombiana va publicar la gravació oficial del seu nou tema a totes les plataformes digitals. A Youtube el clip, en el qual apareix un dels punts més cinematogràfics de la ciutat, ja acumula més 50 milions de visualitzacions.