El cementiri de Manresa ofereix des del passat divendres 21 d'octubre i fins al 2 de novembre un horari especial d'obertura, coincidint amb Tots Sants, la festa dels difunts. L’equipament municipal obrirà de 9 del matí fins a les 18.30 h de la tarda, amb l'objectiu de facilitar a la població la visita als seus difunts. 

L’operador de la línia de bus Manresa – Sant Joan de Vilatorrada farà el dia 1 de novembre un reforç en el servei de bus, complementari del servei normal, amb el següent recorregut: plaça Europa, Pompeu Fabra, Francesc Moragas, Els Panyos i Cementiri. De retorn farà parada a Cementiri, Pl. Valldaura i Pl. Europa. El servei es farà de 9 a 13.30 h i de 15 a 19 h, amb una freqüència de pas de 15 minuts.

Així mateix, la Línia Festius de Bus Manresa farà la parada “Pont Nou” (carrer Martí i Pol) propera al Cementiri. L'horari de servei és de les 8:00 a les 22:35 h, amb freqüència de pas de 40 minuts.

 

Oficis religiosos

Els oficis religiosos al Cementiri per Tots Sants (1 de novembre) i el Dia dels Difunts (2 de novembre), són els següents:

Dimarts dia 1, a les 12 del migdia, es farà missa celebrada per Mn. Joan Hakolimana, rector de la Parròquia de Santa Maria de la Seu de Manresa, amb la participació de la Capella de Música de la Seu. Dimecres 2 de novembre, a les 4 de la tarda, també es farà missa de difunts celebrada per Mn. Joan Hakolimana. En cas de pluja, els oficis religiosos quedaran suspesos.