El Secretari General de Junts, Jordi Turull, ha assegurat a Manresa que el partit "respectarà absolutament" la decisió de reeditar el pacte de govern amb Esquerra que es manté a Manresa malgrat el trencament a nivell de país, si a escala local així es volgués.

Turull va fer aquesta afirmació, a preguntes d'aquest diari, a la roda de premsa prèvia a l'acte d'inauguració del local de junts a la Catalunya Central Central.

Amb la presència de mig centenar de persones, ahir al vespre es va dur a terme la inauguració oficial del local de Junts corresponent a la Vegueria de la Catalunya Central, al número 25 del passeig de la República, que ja fa algunes setmanes que serveix de seu del partit al territori com espai de reunions, suport als equips locals de la vegueria i seu institucional.

Turull va estar acompanyat per l'alcaldable Ramon Bacardit, el president de la Vegueria, Marc Codina, i el Cap Comarcal del partit, Antoni Massegú.

Per la seva part, Bacardit va afirmar que Junts per Manresa plantejarà "un programa electoral que reflexarà un model de ciutat que la ciutadania podrà comprar en forma de vots. El que passi després dependrà de la possibilitat d'aplicar-lo".

Bacardit va insistir que "Manresa és una ciutat amb problemes de civisme i de seguretat. A aquesta ciutat li manca il·lusió. Necessitem que les entitats tornin a fer propostes, que l'Ajuntament sigui receptiu i que entre tots lliguem la maionesa per poder aspirar a un futur millor. La gent en té ganes i el que necessita és que se li doni camp de joc".