Regió7

Regió7

L’ambient firaire s’apodera dels Trullols, però amb una hora en silenci

De 4 a 5 de la tarda les atraccions no posen música ni encenen les llums, en solidaritat amb les persones amb sensibilitats especials

Les atraccions dels Trullols van ser un altre punt de reclam durant la jornada d’ahir | J.E.V.

La Fira de Sant Andreu va tornar a omplir ahir la zona dels Trullols, on hi ha instal·lades les atraccions. A mitja tarda hi havia una corrua de vehicles intentant aparcar als llocs habilitats, però sense col·lapses. Alguns hi havien arribat per la nova avinguda dels Països Catalans, que ha ajudat a descongestionar els accessos fins a la zona. Una altra de les novetats d’enguany és la «fira tranquil·la», que es va fer de 4 a 5 de la tarda, i en què les atraccions no posen música ni encenen les llums, en solidaritat amb les persones amb sensibilitats especials.

Mentre, al centre de Manresa, la Fira de Sant Andreu, aparellada amb el Black Friday, va omplir el Passeig de Manresa. Ahir a la tarda l’ambient era especialment intens amb un bullici de gent amunt i avall, però amb poques ganes de gastar, segons explicaven alguns dels paradistes d’entre el centenar d’estands que hi ha aquest any. Tot i que la majoria ha optat per mantenir preus, la crisi derivada de la inflació d’aquests darrers mesos es nota, i en general deien que enguany s’està fent menys calaix que en altres ocasions, en espera de veure com els anirà avui la tercera i última jornada.

Per al comerç, enguany, la campanya de Nadal també es presenta amb més incògnites que mai per a bona part dels comerços manresans, desorientats per com pot acabar influint en les vendes la crisi derivada de la forta inflació que hi ha.

Compartir l'article

stats