El candidat de Front Nacional qualifica de bluf el projecte Manresa 2022

Sergi Perramon assegura que la ciutat ha de tornar a ser capital, segura i catalana

SergimPerramon durant la seva intervenció a l'escenari 'una sala plena

SergimPerramon durant la seva intervenció a l'escenari 'una sala plena / OSCAR BAYONA

Jordi Morros

Jordi Morros

Seguretat, prosperitat, capitalitat i catalanitat. Són els quatre eixos sobre els quals pivota la candidatura del Front Nacional de Catalunya a les pròximes eleccions municipals, que a Manresa encapçala Sergi Perramon.

Aquest dissabte al vespre s’ha dut a terme la presentació pública de Perramon com a alcaldable en un acte a la sala de festes Seven.

A la tercera va la vençuda. S’havia anunciat, primer, que es faria a la sala gòtica de la Seu però la parròquia es va fer enrere. Després es va anunciar que se celebraria al Museu de l’Aigua i el Tèxtil i finalment s’ha fet a Seven amb concert i copa de capa inclòs.

Tot estava calculat mil·limètricament. En acabat el concert, dos col·laboradors de Perramon han llegit un manifest i posteriorment ha aparegut a l’escenari el candidat a l’alcaldia a ritme d’estrella de rock amb la peça Highway to Hell d’AC/DC.

Perramon ha assegurat que és «urgent recuperar una Manresa exigent, cívica i transparent», i ha afirmat que una de les seves prioritats serà l’atenció a la gent gran, que «mai han de ser una nosa».

Crític amb el sistema, el que en diu «menjadores» i «agències de col·locació dels amics», ha manifestat que només es donaran ajudes a aquelles persones que demostrin una voluntat d’inclusió i que a més a més hauran de fer treballs socials.

Sense dir immigració ha afirmat que no tolerarà que hi hagi «societats paral·leles que afebleixen la nostra cultura i la nostre cohesió social». També sense dir la paraula extremista, ha manifestat que «surt car, avui en dia, ser transparent i dir el que penses».

El bluf Manresa 2022

S’ha demanat quin impacte a tingut el projecte Manresa 2022, «allò que semblava tant i que en canvi ha quedat en un bluf», segons la seva opinió.

També ha parlat de seguretat. «Ens volen fer creure que vivim al país de Petar Pan», ha dit, i ha insistit que «és el nostre deure defensar Catalunya i Manresa. Ningú no ho farà per nosaltres».

Ha acabat el seu discurs dient que «no hem vingut a guanyar Manresa, hem vingut perquè Manresa hi surti guanyant». L’acta ha finalitat amb tothom dret i cantant Els Segadors.

Aban del seu discurs s’ha pogut veure un vídeo en dues grans pantalles a banda i banda de l’escenari, que ha servit per presentar Perramon. Durant l’enregistrament ha assegurat que «m’he preparat a consciència» per ser batlle de Manresa.