L’actor i humorista Pep Plaza protagonitzarà la Gala Simeó Selga del Rotary Club de Manresa-Bages

Inicialment, havia d'actuar Carles Sans, però, una indisposició de l'actor ha obligat a canviar el contingut de la gala, que tindrà lloc el dia 7 de gener a les 7 de la tarda, al Teatre Kursaal de Manresa

L'actor i humorista Pep Plaza

L'actor i humorista Pep Plaza / Imatge promocional

Redacció

L’actor i humorista Pep Plaza serà el protagonista de la Gala Simeó Selga que el Rotary Club de Manresa-Bages celebrarà el dissabte 7 de gener del 2023 a les 7 de la tarda al Teatre Kursaal de Manresa. Plaza oferirà Ara més, un espectacle d’humor que comptarà amb música en directe.

Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web del Teatre Kursaal a un preu de 24 euros. En el decurs de la gala, que enguany retorna a les dates nadalenques, es farà lliurament del guardó de la 21a edició del Premi Simeó Selga, que s’adreça a les entitats i associacions del territori que vulguin fer realitat un projecte de caire social.

El Rotary Club de Manresa-Bages va apostar el 2019 per donar un nou format al Concert de Reis i celebrar la primera edició de la Gala Simeó Selga, que va ser un èxit i que per aquest motiu ha tingut continuïtat. La del 2023 serà la quarta edició de la gala, patrocinada per la Fundació La Caixa i amb la col·laboració de diverses empreses del territori, a més de l’Ajuntament de Manresa.

Inicialment, estava previst que actués Carles Sans, però, per una indisposició de l’actor, s’ha fet un canvi en la programació de la gala.

Sobre l’espectacle «Ara més»

«Ara més» són un munt d’històries encadenades i desencadenades dalt de l’escenari. Acompanyat pel pianista Nito Figueras en directe, Pep Plaza converteix el seu món de personatges en un fil teatral que comença i no se sap ben bé on acaba. El públic assistent ho haurà de descobrir. Tots els personatges surten de la veu de Pep Plaza, convertit en narrador i en un testimoni d’excepció dalt de l’escenari. Pep Plaza fa 25 anys que es mou pels escenaris i aquesta és, potser, la millor manera de celebrar-ho.