PONT DE DESEMBRE

Quines botigues estan obertes el pont de desembre a Manresa?

Consulta els comerços que no fan festa aquest 6 de desembre

Gent fent la compra en un hipermercat

Gent fent la compra en un hipermercat / Arxiu / Pixabay

Redacció

El dimecres 6 de desembre se celebra el Dia de la Constitució.. La Generalitat ha escollit aquest festiu com a dia de lliure obertura i, per tant, els comerços que ho desitgin podran obrir les portes al públic per a les compres de Nadal. A continuació llistem algunes de les botigues que estan obertes avui a Manresa.

A la capital del BagesManresa + Comerç contempla en el seu calendari anual el 6 de desembre com un dels festius amb obertura comercial autoritzada, tot i que poden haver-hi excepcions.

Entre els supermercats i hipermercats que obriran portes aquest festiu es troben Carrefour, Lidl, Aldi. Així i tot, cal consultar les seves respectives pàgines web per comprovar si hi ha cap alteració en l'horari d'obertura.

Mercadona

Els supermercats amb major nombre de clients a Espanya, té un horari actual (d'hivern) en el qual obre de dilluns a dissabte de 09.00 a 21.30 hores, excepte els dies festius en els quals sempre tanca totes les seves botigues. Per aquest motiu, durant el pont de desembre, estarà tancat el 6 i 8 de desembre (dimecres i divendres).

Lidl

Lidl té un horari de botiga de 9 a 22 hores. Per al pont de desembre té previst obrir tots els dies fins i tot els festius.

Aldi

A Aldi no solen obrir durant els dies festius, però fan una excepció amb el pont de desembre, ja que pràcticament les seves botigues al complet obriran o bé tota la setmana, incloent 6 i 8 de desembre, o pot ser que incloguin només un dels dos dies festius. L'horari, a més, depenent de cada botiga, es mourà entre les 8 i 22 hores. Consulta l'apartat de supermercats en el seu web per a esbrinar si el teu Aldi més pròxim estarà obert els dos dies o un només.

Carrefour

A diferència dels casos anteriors, l'obertura o tancament dels establiments de Carrefour a Catalunya dependrà de cada supermercat. Per a comprovar si la teva botiga obre, consulta el cercador.

Condis

Condis té previst obrir els seus supermercats en diferents localitats de tota Catalunya, en el mateix horari que el fa els diumenges, que sol ser de 9 del matí fins a les 14.30 hores del migdia. Convé, no obstant això, consultar el seu cercador.

Bonpreu i Esclat

L'obertura dels establiments de Bonpreu i Esclat serà a càrrec de cada supermercat. Alguns dels establiments Esclat i Bonpreu obriran amb normalitat tots dos dies del pont de desembre -el Dia de la Constitució i el de la Puríssima-, però hi ha uns altres que no.

D'altra banda, Mercadona tancarà les seves botigues aquest dijous. Com sol ser habitual, la cadena valenciana tanca tots els diumenges i festius. I els dies 6 i 8 de desembre no són una excepció: totes les botigues d'alimentació de Mercadona tanquen les seves portes i només permeten fer la compra en línia -i rebre la comanda altra dia- o els dies anteriors i posteriors en el seu horari habitual.