Un dron sobrevolarà la Seu per captar imatges de les muralles de la ciutat

Hi haurà talls de trànsit el diumenge al matí a carrers i carreteres de l'entorn de la basílica

El dron sobrevolarà la Seu i el seu entorn aquest diumenge entre les 8 del matí i 2/4 de 12 del migdia

El dron sobrevolarà la Seu i el seu entorn aquest diumenge entre les 8 del matí i 2/4 de 12 del migdia / AJM

Jordi Morros

Jordi Morros

Un dron sobrevolarà aquest diumenge al matí a l’entorn de la Seu de Manresa per captar imatges de les muralles que envolten la basílica.

Es tracta d’una iniciativa per fer un estudi sobre les muralles de la ciutat. En aquest cas es prendran imatges en alçada. També s’obtindran dades cartogràfiques.

Per seguretat hi haurà afectacions de trànsit entre les 8 del matí i 2/4 de 12 del migdia, que és quan es durà a terme el vol, a carrers i carreteres de l'entorn de la Seu.

Talls de trànsit

Es tallarà el trànsit de vehicles a:

- Carrer Sant Marc i Via Sant Ignasi, entre el carrer Vidal i Barraquer i la rotonda de Sant Marc. Es tallarà el trànsit de vehicles de Via Sant Ignasi en direcció sortida ciutat a l’altura del carrer Vidal i Barraquer. Es tallarà el trànsit de vehicles del Camí de la Cova des del carrer Nou de Santa Clara.

- Passeig del Riu i baixada de la Reforma, entre la plaça de la Reforma i la rotonda de Sant Marc. Es tallarà el trànsit de vehicles a la plaça de la Reforma a l’altura del Pont de la Reforma (es mantindrà el trànsit pel Pont de la Reforma). Es tallarà el trànsit de vehicles de passeig del Riu, a l’altura de la Muralla Sant Francesc (antiga discoteca Carpa del Riu).

- Carretera C-1411z, entre l’accés al Barri de Sant Pau i la rotonda de Sant Marc. Es tallarà el trànsit de vehicles de la C-1411z a l’altura de l’accés al barri de Sant Pau en direcció centre ciutat.

Els vianants tampoc no podran passar pel camí dels Corrals, i els carrers Sant Marc i passeig del Riu.