Hi ha botiguers que opten per no fer rebaixes

Tot i que la majoria de petits i grans comerços se sumen als descomptes, hi ha qui s'hi resisteix

Abadal a la seva botiga de roba interior i pijames

Abadal a la seva botiga de roba interior i pijames / OSCAR BAYONA

Helena Carbonell

Helena Carbonell

La propietària de la botiga Fèmina de roba interior i pijames, Montserrat Abadal, no fa rebaixes. Assegura que des de ja fa uns mesos els seus preus estan ajustats al màxim i si els baixa més «no caldria posar-m’hi».

Abadal afirma que el fet de vendre un producte a un preu un dia i a un de diferent a l’endemà no entra dins la seva filosofia. A part de la botiga de roba, Fèmina també té un local on es venen tovalloles i altres articles per a la llar en la que tampoc aplica descomptes.

«Jo compro als proveïdors que m’ofereixen el millor producte i tinc un marge de benefici just, no puc comprar un contenidor de roba i posar el preu que jo vulgui. Ni tampoc ho vull fer perquè la gent valora la qualitat del producte», detallava. 

Abadal creu que la gent «de la seva escola de pensament» s'acabarà per extingir, però ella opta per ser la resistència i confiar en la lleiltat de les seves clientes, que, segons la botiguera, saben apreciar la qualitat de les peces de roba i els articles de la llar de les dues botigues Fèmina.

Subscriu-te per seguir llegint