Entrevista | Oriol Ramírez Administrador de la botiga AW LAB

«És normal que la gent cada vegada estigui més atenta als descomptes»

Ramírez mostrant productes de rebaixes

Ramírez mostrant productes de rebaixes / OSCAR BAYONA

Helena Carbonell

Helena Carbonell

AW LAB és una botiga de calçat i roba esportiva situada al carrer Àngel Guimerà. Es van instal·lar el 8 de juliol del 2021 i segons les dades de control de codi postal que fan des de la botgia, l’establiment atrau compradors de tot el Bages i més enllà. L’administrador de la botiga, Oriol Ramírez, assegura que la botiga atrau a compradors que viuen des de Tàrrega fins Puigcerdà.

Quina valoració general fa de la campanya de Nadal?

En comparació amb la de l’any passat ha sigut pràcticament idèntica. Potser hem tingut fins i tot més afluència però les vendes han estat les mateixes. Dins de com ha anat l’any i de totes les coses que han passat, estem satisfets amb la campanya que vam fer perquè vam mantenir xifres. Tenim ganes de les rebaixes. 

Quines són les previsions de cara a les rebaixes?

Esperem una campanya molt bona, sobretot pel tema de la inflació, és normal que la gent estigui cada vegada més atenta als descomptes. Suposo que la gent estarà més disposada que altres anys a buscar oportunitats a les rebaixes. 

La gent sol venir a la botiga amb producte concret en ment quan són rebaixes?

Sempre hi ha de tot, però el que sí que trobem els primers dies són molts canvis. Amb els nous preus amb descompte poden comprar més pel mateix preu. Per exemple, si algú vol canviar unes sabates que va comprar abans de les rebaixes, amb el mateix preu que li van costar podrà triar unes sabates i alguna peça de roba. 

Subscriu-te per seguir llegint