El Montepio reprèn el cicle de mobilitat sostenible tractant el paper de Manresa en la reordenació ferroviària

La conferència tindrà lloc el dijous 23 de març, a les 7 de la tarda, a la sala d’actes

Manel Larrosa Padró

Manel Larrosa Padró / Arxiu Particular

Redacció

“Motors de Catalunya (un projecte territorial de país)” és el títol de la conferència que farà Manel Larrosa, arquitecte i regidor d’Urbanisme de Sabadell entre 1979 i 1987, en el cicle “Parlem de la nova mobilitat” organitzat per Fundació Montepio. És la quarta sessió d’aquest cicle i tindrà lloc el dijous 23 de març, a les set de la tarda, a la sala d’actes del Montepio (C/ Bilbao, 20, de Manresa).

La xerrada se centrarà en els actius territorials de Catalunya, com ordenar i organitzar políticament i administrativament el país, com integrar-hi una articulació ferroviària i quin paper jugaria la ciutat de Manresa com a capital de la regió central.

Aquesta serà la quarta conferència del cicle de xerrades organitzat per Fundació Montepio, amb l’objectiu de crear un punt de trobada i de debat sobre els grans reptes que hi ha en l’àmbit de la mobilitat sostenible, que afecta des del disseny urbanístic fins a les infraestructures o el transport públic i privat. Les xerrades són conduïdes per professionals de primer nivell que aporten la seva visió general, però també fan propostes concretes per donar solució a les problemàtiques del territori

Manel Larrrosa

És arquitecte i va ser regidor d’Urbanisme de Sabadell entre 1979 i 1987. Manel Larrosa ha treballat en diversos aspectes territorials, sobretot des de la societat civil, darrerament impulsant el grup FemVallès, un grup d’entitats que proposen l’anàlisi i el debat al voltant de l’ordenació del territori.