Marc Aloy llança un web centrat en la seva candidatura per a les eleccions municipals

Inclou un perfil biogràfic, notícies d’actualitat, vídeos, fotografies i articles d'opinió

El web s’anirà completant a mesura que avanci la campanya

El web s’anirà completant a mesura que avanci la campanya / Arxiu Particular

Redacció

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy, ha posat en marxa un web centrat en la seva candidatura a la reelecció a les eleccions municipals del proper 28 de maig. 

Segons informa en una nota de premsa, el web www.marcaloy.cat ofereix tota la informació de la candidatura, des d’un perfil vital per conèixer a fons l’actual alcalde fins a notícies d’actualitat, vídeos, fotografies, documents d’interès i articles d’opinió. El web s’anirà completant a mida que avancin la precampanya i la campanya electorals amb tota la informació d’interès al voltant de la candidatura d’ERC Manresa: els actes programats, la informació dels membres de la llista, el programa electoral i altres continguts relacionats.

Segons la nota de premsa, l’objectiu del web és apropar a tota la ciutadania de Manresa el projecte per a la ciutat que defensa l’alcalde Marc Aloy i que va presentar a la conferència del dia 13 de gener titulada “Construïm el futur de Manresa”.

Avançar en la transformació

Un projecte "que vol avançar en la transformació de Manresa iniciada durant aquest mandat, amb iniciatives tan destacades com les de la Fàbrica Nova, el polígon del Pont Nou, l’Anònima, el carrer Guimerà, el nou model de residus, la recuperació i abaratiment de la zona blava, nous projectes d’habitatge o l’escola Valldaura".

A més, el web inclou els enllaços a les xarxes socials i les dades de contacte per fer arribar propostes i suggeriments, o bé per participar en les trobades que Aloy manté periòdicament amb diferents col·lectius de la ciutat.