La Síndica de Greuges atén 17 queixes i consultes a Manresa

Tractaven sobre temes relacionats amb els consums d'electricitat i aigua, salut, serveis socials i medi ambient

La Síndica de Greuges de Catalunya, Esther Giménez-Salinas

La Síndica de Greuges de Catalunya, Esther Giménez-Salinas / Arxiu/AJM

Redacció

L'equip de la Síndica de Greuges de Catalunya, Esther Giménez-Salinas, va rebre set visites presencials i deu trucades i videotrucades en el seu darrer desplaçament a Manresa. Les persones ateses per l’equip de la Síndica al Centre Cultural el Casino o per trucada o videotrucada van presentar 7 queixes i van fer 10 consultes.

Queixes a l'Ajuntament

Les problemàtiques plantejades van ser sobre temes relacionats amb consums (electricitat i aigua) salut, serveis socials i medi ambient, entre altres. 3 de les 7 queixes presentades anaven adreçades a l'Ajuntament de Manresa.

En l'anterior ocasió que l’equip de la Síndica va visitar Manresa, el 17 de novembre passat, del total de persones ateses entre queixes i consultes havien estat de 23, distribuïdes en 10 queixes i 13 consultes.

La visita del dimecres 1 de Març es va fer en virtut del conveni signat entre l’Ajuntament de Manresa i el Síndic de Greuges l’octubre del 2017, a través del qual aquesta institució es compromet a fer quatre visites l’any per atendre la ciutadania de Manresa, a elaborar un informe anual i a exposar-lo en sessió plenària.