La vicepresidenta del col·legi de metges parlarà a Manresa de lideratge femení

Plantejarà els reptes que encara cal assolir per a la igualtat

Elvira Bisbe, vicepresidenta del CoMB

Elvira Bisbe, vicepresidenta del CoMB / Arxiu Particular

Redacció

En el marc dels actes per commemorar el Dia Internacional de les Dones, la Junta Comarcal del Bages del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) ha organitzat la conferència “Salut i lideratge femení” que tindrà lloc el dimecres dia 15 de març, a les 19 hores, a l’auditori de la Plana de l’Om de Manresa (plaça Plana de l’Om, 5).

La conferència anirà a càrrec d’Elvira Bisbe, vicepresidenta del CoMB i metgessa especialista en Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital del Mar de Barcelona. Cloti Morales, metgessa representant del CoMB en el Consell Municipal de la Dona a l’Ajuntament de Manresa, i Encarna Sánchez, vicepresidenta de la Junta comarcal del Bages del CoMB i metgessa especialista en Medicina Familiar i Comunitària presentaran l’acte.

El dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones, ha esdevingut un símbol de reivindicació per impulsar la presència i la participació de les dones en la societat, així com per detectar i denunciar les desigualtats que encara afecten les dones en diferents àmbits. En l’entorn d’aquesta data, el CoMB organitza una xerrada per abordar la creixent feminització de la professió mèdica i els reptes que encara cal assolir per a la igualtat, així com la influència que aquesta realitat té en el sistema sanitari i en l’assistència a la població.