Més de 800 infants i joves ompliran aquest dissabte les places de Manresa en el Dia de Lleure

A 2/4 de 7 de la tarda hi haurà una festa final oberta a tothom a la plaça Major

Esplais, grups de lleure i agrupaments escoltes 'envairan' avui el centre de Manresa

Esplais, grups de lleure i agrupaments escoltes 'envairan' avui el centre de Manresa / AJM

Redacció

Més de 800 infants i joves participaran aquest dissabte en activitats de lleure a diferents places de Manresa i acabaran a la plaça Major a una festa final que se celebrarà a 2/4 de 7 de la tarda.

Aquest dissabte se celebra el Dia de Lleure al Carrer. Es tracta d’una jornada on els centres de lleure de Manresa faran activitats conjuntes, organitzada pel Grup d’Amics del Lleure, amb el suport de l’Ajuntament de Manresa.

L’activitat començarà a 2/4 de 5 a diferents places de la ciutat. Concretament a la Plaça Major, Parc de la Seu, Plaça de la Reforma, Plaça Porxada i Plaça Europa. Infants i joves de diferents entitats de lleure faran activitats. Entre elles, jocs de coneixença per tal que es puguin ceear vincles entre membres de diferents caus i esplai.

El lleure al carrer està organitzat pel Grup d’Amics del Lleure (GALL), que agrupa les 9 entitats de lleure de Manresa.

En aquesta ocasió, hi participen 8 centres de la ciutat: AEIG Antoni Gaudí, AEI Cavall Bernat, AIE Cardenal Lluch, AIE La Salut de Viladordis, Esplai Safa, Esplai Can Cristu, Esplai Vic remei, Esplai Minuatx i Esplai Merlot de Salelles.

S’hi han inscrit al voltant de 800 infants i joves, d’entre 5 i 18 anys d’edat, amb els seus monitors i monitores.

També es comptarà amb el grup Batrakes, que aniran recollint els infants i joves a ritme de batucada i els dirigiran a la plaça Major, on és previst que hi hagi la festa final amb l’animador Lluís Pinyot Pla, amb l’espectacle Gresca Fresca.

L’actuació, a la qual està convidada tota la ciutadania, començarà a 2/4 de 7.