El Rotary Club Manresa-Bages organitza un sopar solidari en benefici de Càritas Manresa

Els fons que es recaptin es destinaran al projecte de restauració del patrimoni de pedra seca

Imatge d'un curs de construccions de pedra seca

Imatge d'un curs de construccions de pedra seca / Arxiu Particular

Redacció

Rotary Club Manresa-Bages organitza un sopar solidari en benefici de Càritas Manresa que ha titulat "Passat, present i futur dels vins del Bages". La iniciativa, que compta amb la col·laboració de la DO Pla de Bages i el patrocini d'empreses del territori, tindrà lloc el divendres 12 de maig al Restaurant Cal Miliu de Rajadell

Els fons que es recaptin es destinaran al projecte de restauració del patrimoni de pedra seca al Bages que té en marxa Càritas Manresa per tal de facilitar la integració laboral de persones en risc d’exclusió social.

L’esdeveniment, que està obert a tothom, començarà a 2/4 de 9 del vespre. Tindrà com a cellers col·laboradors Abadal, Can Serra dels Exibis, Celler Collbaix i Oller del Mas. Les persones interessades en assistir-hi cal que s’inscriguin escrivint un correu electrònic a info@rotarymanresabages.org o a través dels telèfons 637 202 174 i 699 936 669. El preu és de 65 euros.

Gràcies a la col·laboració, Càritas Manresa i la DO Pla de Bages podran donar continuïtat a la restauració de construccions de pedra seca a la comarca, unes estructures molt singulars que són testimoni de la important activitat vitivinícola que ha tingut des de fa segles el nostre territori. A la vegada, el projecte facilita la integració laboral de persones en risc d’exclusió social.