Impulsem Manresa celebra demà divendres al vespre l'acte central de campanya al Teatre Conservatori

Es presentaran els 25 integrants de la llista encapçalada per Joan Vila i tindrà un final de festa amenitzat pel grup de pop-rock manresà Falcon&Firkin

Presentació de membres de la llista d'Impulsem Manresa

Presentació de membres de la llista d'Impulsem Manresa / Arxiu/Oscar Bayona

Redacció

La candidatura municipalista encapçalada per Joan Vila Impulsem Manresa celebra aquest divendres, dia 19 de maig, a les 8 del vespre, l’acte central de campanya al Teatre Conservatori, que comptarà amb la presència de tots els integrants de la llista.

El grup de pop-rock manresà Falcon&Firkin donarà la benvinguda als assistents amb la cançó No miris enrere i, seguidament, Joan Torres, integrant de la llista, intervindrà per fer una petita reflexió que servirà per obrir la part dels parlaments. Després de la projecció d’un vídeo elaborat els últims dies, pujaran a l’escenari altres membres de l’equip per explicar, en format diàleg amb Joan Vila, els projectes que projecta la candidatura a mig i llarg termini per a la ciutat.

Acte seguit, arribarà el moment de presentar les 25 persones que conformen la llista, amb una breu biografia i trajectòria professional de cadascú.

Impulsem Manresa l'integren "persones d'àmbits molt diversos i, en gairebé la totalitat, un important nombre de candidats independents, que formen una llista cívica i multidisciplinària que reflecteix la diversitat de la població de la ciutat". Segons l’alcaldable Joan Vila, aquest fet fa que sigui una candidatura “preparada per governar i transformar la ciutat de Manresa”.

En el tram final, intervindrà Vila detallant les línies mestres de l’ideari de la candidatura més enllà dels projectes presentats. Per tancar l’acte, el grup Falcon&Firkin oferirà un breu concert amb el seu nou treball, anomenat Brisa de mar.