Demà dimarts, 6 de juny, arrenca una nova fase dels treballs del Projecte de millora i ampliació de la urbanització del carrer de Sant Andreu. L’actuació tindrà lloc a la plaça de l'Hospital, entre el carrer de Sant Andreu i el de l'Hospital.

Amb motiu d’aquests treballs, es tallarà el trànsit de vehicles del carrer de l'Hospital i la plaça de l'Hospital, entre el carrer de Sant Salvador i el de Sant Andreu, que es manté tallat fins a la plaça dels Drets. Es mantindrà obert l’accés al moll de càrrega de l’Hospital de Sant Andreu situat al carrer de l'Hospital.

Durant l’actuació, l’accés al carrer de Remei de Dalt i a la plaça de l'Hospital (accés a Hospital, Residència, Centre de Dia i CAP Sant Andreu) es farà pel carrer de les Reparadores (invertit de sentit) des del carrer de Mossèn Jacint Verdaguer. La sortida de vehicles es realitzarà pel carrer de Remei de Dalt en direcció a la plaça del Remei. El tram del carrer de Remei de Dalt entre el carrer de les Reparadores i el carrer de l'Hospital es regularà en cul-de-sac.

Les diferents àrees de recollida de residus d’aquest entorn canviaran d’ubicació i se situaran als espais següents:

  • Àrea de recollida de residus de la plaça de l'Hospital, 2 (rebuig, orgànica, envasos, paper i vidre) es traslladarà provisionalment a la plaça de Cots, 2 (vorera oposada).
  • Àrea de recollida de residus del carrer de Remei de Dalt, 4 -6 (rebuig, orgànica) es traslladarà provisionalment al carrer de Sant Salvador, 21-23 (vorera oposada).
  • Àrees de recollida de residus del carrer de Remei de Dalt, 28 i 40 (rebuig, orgànica) es traslladaran provisionalment al carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, 2- 4