Talls de trànsit per la reparació urgent d'una avaria a la xarxa d’aigua al polígon de Bufalvent, aquest dimarts

Els treballs d'Aigües de Manresa afectaran el trànsit de vehicles dins de la rotonda entre els carrers de Narcís Monturiol i la carretera del Pont · També es tallarà l'accés al polígon pel Narcís de Monturiol des de la BV-1225

Imatge d'arxiu de treballs a càrrec d'operaris d'Aigües de Manresa

Imatge d'arxiu de treballs a càrrec d'operaris d'Aigües de Manresa / Axiu/Aigües de Manresa

Redacció

Aigües de Manresa comunica que, dins els treballs per a la reparació urgent d'una avaria a la xarxa general d'aigua potable a la cruïlla de la carretera del Pont de Vilomara, carrer de Narcís Monturiol i carrer de Miquel Servet, al polígon industrial de Bufalvent, a partir de d'aquest dimarts, 6 de juny, a les 9 del mati, hi haurà afectacions a la mobilitat.

Seran les següents:

  • Es tallarà el trànsit de vehicles dins de la rotonda entre els carrers de Narcís Monturiol (a l'alçada del número 30-32) i la carretera del Pont de Vilomara (a l'alçada del número 209-211). Es mantindrà la circulació dins la rotonda per als vehicles provinents de la carretera del Pont de Vilomara i del carrer de Miquel Servet, però no per als vehicles provinents del carrer de Narcís Monturiol.
  • Es tallarà el trànsit de vehicles de l'accés a Bufalvent pel carrer de Narcís Monturiol des de la BV-1225, en direcció al carrer de Miquel Servet. Es mantindrà el sentit contrari de la circulació.
  • L'accés i la sortida de vehicles al lateral de la carretera del Pont de Vilomara entre els números del 199 al 211 es farà des de la rotonda de la cruïlla amb el carrer d'Edison.