Jornada a Manresa sobre la salut dels professionals de la salut

Treballadors de l'àmbit sanitari explicaran la seva experiència personal com a pacients

Imatge d'arxiu d'un professional a Sant Andreu Salut

Imatge d'arxiu d'un professional a Sant Andreu Salut / arxiu/SAS

Redacció

La Junta Comarcal del Bages del Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) organitza, conjuntament amb la Delegació Territorial del Bages del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), la jornada “La salut dels professionals de la salut”. La sessió comptarà amb el suport de la Fundació Galatea i la Fundación Mémora i tindrà lloc el dimecres 7 de juny, a les 18 hores, a l’Espai Plana de l’Om de Manresa (plana de l’Om, 5). 

El programa de la jornada inclou una conferència que impartirà Antoni Calvo, psicòleg i director de la Fundació Galatea, on explicarà els programes de la Fundació per garantir la qualitat assistencial, promovent estils de vida saludables entre els professionals de la salut i aconseguint la rehabilitació i reinserció laboral d’aquells que puguin patir problemes de salut mental i addiccions.

Vivències personals

Seguidament es donarà pas a una taula rodona de vivències personals moderada per Josep París, infermer i director de Desenvolupament de Mémora. En aquesta taula tres professionals de la salut explicaran la seva experiència personal com a pacients.

La jornada serà presentada per Yolanda Pallarès, metgessa especialista en Medicina del Treball i membre de la Junta Comarcal del Bages del CoMB, i la cloenda anirà a càrrec d’Ester Crusellas, infermera i delegada territorial al Bages del COIB.

El programa complert de la jornada es pot consultar clicant aquí.