La Plataforma de Defensa de les Pensions Públiques i els Drets de la Gent Gran ha reprès les mobilitzacions que realitza periòdicament en dilluns davant de l'Ajuntament de Manresa, després del parèntesi d'activitat de les vacances.

Una trentena d'activistes es van aplegar formant una rotllana per escoltar les novetats de l'evolució de les seves reivindicacions pendents de millora de serveis, i per intervenir per plantejar dubtes i noves propostes.

La plataforma per unes pensions dignes la formen persones i entitats vinculades a la gent gran com la Coordinadora de Jubilats i Pensionistes, l'Associació de Gent Gran de la Sagrada Família, el Casal de Gent Gran de la Balconada, la Federació d'Associacions de Veïns de Manresa i els sindicats CCOO i UGT. Durant les trobades s'informa de les darreres novetats sobre temes que afecten la gent gran i es dona veu als assistents. 

Propers actes

Per al dimecres 18 d'octubre hi ha prevista una taula rodona sobre "L'edatisme", a 2/4 de 6 de la tarda a la sala d'ates de l'institt Lluís de Peguera.

El dissabte 21 d'octubre, a les 11 del matí a la pista polisportiva del barri del Xup, es durà a terme una sorollosa cercavila fins al solar on es va anunciar que es construiria la nova residència pública per a gent gran, cosa que no s'ha dut a terme.