Regió7

Regió7

Trobada del Front Nacional de Manresa amb afectats d'ocupacions

Presenta una moció al ple municipal per fer complir el dret a la propietat privada

Sergi Perramon en una imatge d'arxiu Arxiu/Oscar Bayona

El grup municipal del Front Nacional a l'Ajuntament de Manresa, que té com a president a Sergi Perramon, presentarà una proposició al ple d'aquest dijous per fer front a les ocupacions d'habitatges a la ciutat i ha convocat una trobada amb veïns i propietaris afectats dimecres als baixos del Celler del Bages, a les 6 de la tarda.

La proposició planteja crear un Pla Municipal contra l’ocupació il·legal d’habitatges per fer complir el dret a la propietat privada, entre d’altres mesures com la de revisar el cens per no empadronar a ningú sense contracte legal d’arrendament, l’el·laboració d’un cens d’habitatges ocupats de forma il·legal o la d’establir les mesures que siguin necessàries per acabar amb les molèsties que les ocupacions deliqüencials generen a propietàris i veïns.

La trobada amb afectats s'havia anunciat inicialment que es portaria a terme a l'ajuntament de Manresa. Segons el Front Nacional no s'ha pogut programar a les instal·lacions municipals i ha calgut fer-la fora de l'ajuntament.

Compartir l'article

stats