Regió7

Regió7

Forcen la tanca que envolta la Fàbrica Nova, on encara hi ha els dos cabirols

Com a mínim, han obert dos punts del tancament metàl·lic a la banda del carrer d’Ignasi Domènech i Puigcercós per poder accedir a l'interior

Un dels punts que han forçat per entrar al recinte G.C.

Al recinte de la Fàbrica Nova encara hi ha els dos cabirols que s’hi van instal·lar el maig passat. Una veïna dels pisos del carrer d’Ignasi Domènech i Puigcercós ho ha confirmat, atès que els veu des de casa seva. També ha informat que hi ha un tros de la tanca metàl·lica que envolta l’antic complex fabril, per on es mouen les dues bestioles, trencada. 

Un dels dos cabirols que campen pel recinte de la Fàbrica Nova de Manresa Arxiu/Mireia Arso

Segons la inspecció feta per aquest diari, al cantó del carrer d’Ignasi Domènech, cap a la banda del parc de Sant Ignasi, com a mínim hi ha dos punts de la tanca que envolta el recinte de la Fàbrica Nova que han estat forçats per obrir un espai prou gran per poder passar a l’altra banda. De fet, com ja va explicar Regió7, els veïns han vist en més d’una ocasió persones alienes a la propietat voltant per l’interior. 

En un dels trams es veu com han mogut un tros de la tanca i ha quedat espai de sobres per entrar a dins. En un altre tram, el que han fet ha estat aixecar un tros de tanca de terra. També deixa espai per poder accedir a l’interior.

El punt on han manipulat la tanca per poder accedir al recinte de la Fàbrica Nova G.C.

Compartir l'article

stats