El grup musical Església, Música i Cant de la Parròquia de Sant Josep del Poble Nou de Manresa actuarà diumenge al matí en directe a la missa que emet La 2 de Radiotelevisió Espanyola.

El programa "La Missa" emet a 2/4 d'11 del matí la celebració de l'Eucaristia cada diumenge des dels estudis de TVE-Catalunya. Cada setmana hi pren part una coral diferent i aquest diumenge serà la manresana. 

El programa està pensat per a les persones amb problemes per sortir de casa. És el programa més antic de la televisió en català. 

Aquesta banda va néixer fa dos anys amb l’objectiu de trencar amb l’homogeneïtat de la coral tradicional de les eucaristies de les misses i passar a un estil dinàmic i lliure. Per fer-ho possible, el director de l’entitat, Carles Torras, ha anat sumant nous membres de diferents edats i nacionalitats per conformar un grup heterogeni .

Ara, una seixantena d’integrants aporten el seu gra de sorra en les actuacions que organitzen. Entre tots s’alternen en funció de la seva disponibilitat amb la idea de poder fer seccions concretes en un futur.

Diumenge prendran part en el programa cinquanta-sis músics i cantants.

Va néixer fa dos anys amb l’objectiu de trencar amb l’homogeneïtat de la coral tradicional Arxiu Particular