La nit de Sant Joan se salda amb sis conductors positius en alcohol o drogues a Manresa

Un veí de Manresa de 50 anys se li van instruir diligències com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat de trànsit per no tenir permís de conducció

Agent de la policia local de Manresa

Agent de la policia local de Manresa / Arxiu Particular

Xavi Moraleda

Xavi Moraleda

Durant la nit de la revetlla de Sant Joan els agents de la Policia Local de Manresa van realitzar un total de 69 proves d'alcoholèmia i estupefaents entre les 12 de la matinada i les set del matí. D'aquests conductors sis van donar positiu i un d'ells, un home de 50 anys veí de Manresa, va registrar una taxa de 0,65 mg/l en aire aspirat i, a més, se li van instruir diligències policials com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit per no haver obtingut mai un permís de conducció.

Gairebé totes les proves es van dur a terme en controls preventius i només una es va fer com a resultat d'una infracció, en què un conductor de 29 anys i veí de Manresa va marcar 0,47 mg/l en aire aspirat al voltant de les 3.20 h de la matinada al carrer Muralla de Sant Francesc.

Un dels controls es va establir a la plaça Bages i l'únic positiu va ser el manresà de 50 anys que no tenia carnet. L'altre es va fer cap a les 3 de la matinada a la cruïlla entre el carrer Muralla de Sant Francesc i el carrer Mossèn Vall, en què tres conductors van donar positius en alcohol i un en drogues. El tercer control es va fer a les 7.14 h del matí a la plaça del Remei i cap resultat va donar positiu.